Anlık Bildirim

Fransa'dan ilginç Lumia 800 kampanyası


Nokia'nın geçtiğimiz ay bir etkinlikle tanıtılan Lumia 710 ve Lumia 800 adlı Windows Phone modellerinden Lumia 800, 16 Kasım'da Avrupa'da satışa sunuldu. Mobil işletim sisteminin ve yüklü cihazların tanıtımına çok önem veren Microsoft yaklaşık 200 milyon doları reklam için gözden çıkarmıştı. 

Reklamlarda aslan payı ise tabi ki Nokia modellerine ait. Uzun soluklu olacak reklam sürecinde farklı ülkelerde ilginç kampanyalar göze çarpıyor. Bunlardan birisi Fransa.

Fransa Nokia departmanı Lumia 800 piyasaya çıkmadan önce 13 Kasım'a kadar devam eden bir haftalık bir kampanya düzenledi. Amazing Call adlı kampanyada http://www.the-amazing-calls.fr/ sitesine üye olan kullanıcılardan her gün bir tanesi seçilerek ünlü bir sanatçı tarafından videolu görüşmeye davet edildi. Metronomy, Joeystar, Darren Tulett gibi ünlüler bir hafta boyunca üyelerle video görüşmesi gerçekleştirdi.

Ayrıca bir reklam videosu da yerel kanallarda boy göstermeye başladı. Kampanyanın ikinci ayağı olan reklam videosunda her yaştan insanların Lumia 800 elde edebilmek için verdiği mücadele ekrana yansıtılıyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5493 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim