Anlık Bildirim

Galaxy Mega 2 Tayland'da resmiyet kazandı

Galaxy Mega 2 Tayland'da resmiyet kazandı

Samsung'un Phablet pazarına orta seviye yorumu olan Galaxy Mega serisi, dün itibariyle üçüncü üyesine de resmen kavuşmuş oldu. Model 6 inçlik boyutu ile ilk serdeki iki modelin arasına yerleşiyor. 

Galaxy Mega 2 aslında geçen aydan bu yana Tayland ve Malezya'da bazı perakende kanallarında görünmeye başlamıştı. Ancak Samsung dün itibariyle Tayland sayfasında modeli resmi olarak sergilemeye başladı. 

Orta seviyedeki donanım çizgisini koruyan Galaxy Mega 2'de 6 inçlik 720p çözünürlükte bir ekran yer alırken, adı açıklanmasa da muhtemelen 4 Cortex-A9 çekirdekli 1.5GHz saat hızında çalışan Exynos 4415 yongasetinden gücünü alıyor. 

8.6mm kalınlığa sahip olan cihazlda 1.5GB RAM, 16GB artırılabilir depolama kapasitesi, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2.1MP çözünürlükte ön kamera, 2800mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. 

Android 4.4 KitKat işletim sistemi üzerinde çalışan telefonda Galaxy S5 ve Note 4'ten hatırlayacağımız güç tasarruf modu yer alırken, tek el ile kullanımı kolaylaştırmak için özel bir mod da geliştirilmiş. Cihazın fiyatı yaklaşık olarak 425$ iken önümüzdeki aylarda global olarak dağıtıma çıkması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
993 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim