Anlık Bildirim

Galaxy Note 4'ün ilk izleri görünmeye başladı

Galaxy Note 4'ün ilk izleri görünmeye başladı
Samsung'un 3 Eylül tarihinde tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Note 4 modeli için ilk bilgilerin sızmasından sonra resmi kayıtlarda da model ile ilgili ilk izler ortaya çıkmaya başladı.

Samsung'un SM-N910A numaralı bir model için hazırladığı cihaz profili kodları ve Hintli Zauba nakliyat veritabanında aynı model numaralı bir test cihazının görülmesi, firmanın hazırlıklarını yavaş yavaş tamamladığını gösteriyor.

SM-N910A model numarası muhtemelen ABD'li AT&T operatörü için hazırlanan Galaxy Note 4 verisyonuna ait olacak. Uluslararası versiyonun ise SM-N910/N9100 olacağı tahmin ediliyor. Galaxy Note 3 modelinin de model numarası N900/N9000 şeklindeydi. 

Profil bilgilerinde Galaxy Note 4 modelinin 2560x1440 piksel çözünürlük barındıracağı görülüyor. Zauba veritabanında ise ekran boyutunun 5.7 inç olduğu anlaşılıyor. Bu bakımdan daha önce internete sızan 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran iddiası desteklenmiş oluyor.

Galaxy Note 4 donanım açısından da önemli geliştirmelere sahne olacak. Snapdragon 805 yongasetine geçiş yapacak olan model Exynos 5433 adında yeni bir yongasetini de bazı bölge versiyonlarında kullanacak. Cihazda ayrıca dış ortam aydınlığını daha iyi algılayacak Ultraviole sensörü de barındıracak.

Bunun haricinde cihazda ekran kalemi özellikleri daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkarken, 3GB RAM, 32GB/64GB depolama kapasitesi, daha büyük bir batarya gibi bileşenler de yerini koruyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
867 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim