Anlık Bildirim

Galaxy S10'un parmak izi tarayıcısı, ekran koruyucu filmle çalışmayabilir

Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10'un tanıtılmasına az bir süre kala, cihazın parmak izi tarayıcısının ekran koruyucu filmle çalışmayabileceği iddia ediliyor.
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10'un tanıtılmasına az bir süre kala, cihazla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Mobil aksesuarlar üreten ArmadilloTek şirketi, Galaxy S10'u koruyucu filmle kullanmak isteyenleri üzecek bir açıklama yaptı.

Ultrasonik parmak izi tarayıcı ile gelecek

Geçmiş haberlerimizden de bildiğiniz üzere Galaxy S10 ve S10 Plus modellerinde yeni bir parmak izi teknolojisi kullanılacak. Mevcut parmak izi tarayıcılardan daha güvenli olduğu belirtilen ultrasonik parmak izi teknolojisinin avantajlarının yanında dezavantajları da mevcut ve bu da onlardan biri.
ArmadilloTek şirketi ürünlerinin Galaxy S10 modelinde test ediliğini iddia ediyor ve cihazlarda kullanılacak olan koruyucu filmlerin parmak izi tarayıcının düzgün çalışmasını engellediğini belirtiyor. Ancak şirket hangi ürünlerinin test edildiğini açıklamadı ve konuyla ilgili olarak Samsung cephesinden de bir açıklama yok. Bu durumu sanırım en net cihazlar piyasaya sürüldüğünde öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5618 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, armadillotek ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim