Anlık Bildirim

Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 doğrudan Android 4.3 güncellemesi alabilir

Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 doğrudan Android 4.3 güncellemesi alabilir

Samsung'un geçen yılın iki amiral gemi modeli Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için hazırladığı Android 4.2.2 güncellemesi ile ilgili belirsizlik sürerken, farklı iddialar ortaya atılıyor. Kısa süre önce güncellemenin her an yayınlanabileceği iddiasının ardından bu kez Samsung'un doğrudan Android 4.3 sürümüne geçebileceği iddiası gündeme geldi.

Hindistan Samsung içerisinden sızdırılan bilgilere göre firma bu iki cihaza Android 4.3 güncellemesi vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Firma bu nedenle Android 4.2.2 güncellemesini es geçecek. Galaxy S4 Google Edition modelinin Android 4.3 güncellemesini alacak ilk telefon olması bunda en büyük etken. Zira Galaxy S4 sonrasında Samsung aynı tecrübeyi diğer cihazlara aktarmayı planlıyor.

Aylardır Android 4.2.2 güncellemesini bekleyen kullanıcılar için doğrudan Android 4.3 sürümüne geçilecek olması şüphesiz iyi bir haber. Ancak halen resmi olarak duyurulmayan Android 4.3 sürümünün hazırlanması da yine hatırı sayılır bir süre alacaktır. Android 4.2.2 güncellemesinin TouchWiz arayüzündeki problemler nedeniyle geciktiği gündeme gelmişti. Eğer aynı konu Android 4.3'te de tekrarlarsa, güncellemeyi almak yıl sonunu bulabilir.

Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modellerinin Android 5.0 sürümünü alacağı şeklinde bazı söylentiler dile getirilmişti. Ancak bu durumda muhtemel bir Android 5.0 güncellemesi de gelecek yılın ortalarına sarkabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2991 kez okundu.
46 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim