Anlık Bildirim

Galaxy S4; HTC One'ı geçti, iPhone 5'i ikiye katladı

Galaxy S4; HTC One'ı geçti, iPhone 5'i ikiye katladı

Ön inceleme videomuzda DH olarak da kısaca değindiğimiz Geekbench testiyle ilgili daha ayrıntılı sonuçlar gelmeye başladı.Primate Labs'de yayınlanan sonuçlar, Samsung Galaxy S4'ün gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.

Geekbench yazılımını geliştiren Primate Labs'in kurucusu John Poole tarafından, firmanın bloğunda yayınlanan test sonuçlarına göre Geekbench 2 testinden Galaxy S4, 3163 puan almayı başarıyor. En rakibi ve tıpkı kendisi gibi 2013 model olan HTC One aynı testi 2687 puan ile tamamlarken, 2013'de satışa sunulan Z10 ise ancak 1480 puan alabilmekte. HTC One'a da tıpkı Galaxy S4'deki gibi Snapdragon 600 platformu eşlik etse de HTC One'ın işlemcisinin 1,7GHz frekansında, Galaxy S4'ün işlemcisinin ise 1,9GHz frekansında çalışmakta olduğunu belirtelim.

Galaxy S4, Samsung'un en büyük rakibi olan Apple'ın şu anki amiral gemisi olan iPhone 5'i de Geekbench 2 testinde 2'ye katlamayı başarmış durumda. Ancak Samsung Galaxy S4'ü iPhone 5'den ziyade haziran ayında tanıtılması muhtemelen olan 7.nesil iPhone ile kıyaslamak daha doğru. Eğer Apple, iPhone 4S'den iPhone 5'e geçerken ortaya koyduğu 2,5 katlık performans artışını bir kez daha 28nm'lik A7 işlemcisi ile koyabilirse; Galaxy S4, liderlik koltuğunu yeni iPhone'a bırakmak zorunda kalacak.

Öte yandan Geekbench 2'nin saf işlem gücünü ortaya koyan bir test olduğunu hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17103 kez okundu.
146 kişi, toplam 180 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, htc one ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim