Anlık Bildirim

Galaxy S5 mini görselleri internete sızdırıldı

Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S5'in Active versiyonunu ABD'de lanse etmesinden sorna gözler mini versiyonuna çevrilmiş durumda. Cihazla ilgili çelişkili bilgiler gelse de son sızan görseller neyle karşılaşacağımız konusunda bizleri aydınlatıyor.

SamMobile tarafından sızdırılan bilgilere göre Galaxy S5 mini modeli yine aynı tasarım ögeleri ile abisinden pek farklı olmayacak. Daha önceki görsellerin aksine cihazda nabız ölçer sensörünün ve parmak izi okuycusunun da yer alacağı görülüyor. USB girişi kapalı olmadığı için suya dayanıklı olmayabileceği tahmin ediliyor.

Görsele yansıyan cihaz SM-G800F model numarasına sahip. Ancak cihazda Samsung'un yeni bir Exynos yongasetine yer vereceği belirtiliyor. 1.4GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli yongaseti Exynos 3 Quad adını taşıyor zar üzerinde neler sunduğu şimdilik bilinmiyor. 

Galaxy S5 mini modelinin diğer iddia edilen özellikleri ise 4.5 inçlik 720p Super AMOLED ekran, 1.5GB RAM, 8MP çözünürlükte arka kamera, Android 4.4.2 işletim sistemi, 16GB artırılabilir hafıza şeklinde sıralanıyor. Cihazın kısa süre sonra lanse edilmesi bekleniyor.  
Galaxy S5 mini görselleri internete sızdırıldı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1271 kez okundu.
37 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim