Anlık Bildirim

Galaxy S7 bu kez çalışır halde sızdırıldı [4K Video]

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S7 bu kez çalışır halde görüntülendi. Sızıntı kaynağı teknik detaylarla birlikte bir de video yayınlayarak cihazı tam anlamıyla ortaya koydu.
Samsung'un yeni tepe modellerini tanıtmasına oldukça az bir zaman kaldı. Tanıtılacak modellerin tümü son halini alırken sızıntılar da yoğunlaşmaya devam ediyor. Çoğu zaman sızıntılarda bulanık ve anlaşılmaz görsellerle karşı karşıya kalıyoruz ancak bu kez kaynak adeta cevap niteliğinde 4K video ile karşımıza çıkıyor.

Paylaşılan teknik özelliklere göz atacak olursak ilk dikkati çeken Micro SD kart slotunun geri gelmesi. Bu konuda kullanıcısını dinleyen Koreli üretici depolama birimi konusunda Android 6.0'ın esnekliği ile birlikte bekleyenleri mutlu edecek. Diğer yandan akıllı telefonun suya dayanıklılık sunacağı bir kez daha tekrar edilmiş ancak hangi sertifikaya sahip olacağı tam olarak bilinmiyor. Yine de akıllı telefon hangi dayanıklılık sertifikasına (IP67 veya IP68) sahip olursa olsun sığ suya ve yağmura dayanıklı olacak gibi görünüyor.
Arka kısımda 12 MP çözünürlüğe sahip kamerayı görüyoruz. Her ne kadar çözünürlük düşse de S6 ailesiyle kamera konusunda büyük beğeni toplayan şirketin bu noktadan daha geriye gitmesi beklenmiyor, dolayısıyla yeni sensörün de en az S6 kadar kaliteli fotoğraflar çekmesini bekleyebiliriz.
Daha önce karşımıza çıkan sızıntılar 3000 mAh bataryaya işaret etse de kaynak bu kez pil kapasitesini 2800 mAh olarak sızdırmış durumda. Beklenen rakamın biraz gerisinde kalsa da bu değerin S6'ya göre geliştirilmesi üreticiyi eleştirilerden bir miktar kurtarabilir. Eleştirilerin en yoğun olacağı nokta ise şüphesiz USB portu. Sızıntılarda Samsung'un yeni amiral gemisinde de USB Tip-C formuna geçiş yapmadığı görülebiliyor.
Android 6.0 ile birlikte gelecek modelin 4K sızıntısına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11198 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim