Anlık Bildirim

HTC 10 modelinin duvar kağıtları indirmeye sunuldu

HTC 10 amiral gemi modelinin kendisinden önce duvar kağıtlarını merak ediyorsanız, sızıntı kaynakları elini çabuk tutmuş ve modele ait 4 duvar kağıdını internette paylaşmış.

HTC’nin yeni amiral gemi modeli için 12 Nisan tarihinde, İstanbul’u da kapsayan bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek ve ürün görücüye çıkacak. HTC 10 adını alması beklenen modelin, duvar kağıtları şimdiden internete sızdırılmış durumda.

Duvar kağıtları 2560x1440 piksel çözünürlüğünde ve HTC’nin yeni Sense 8.0 kullanıcı arayüzünden alınmış. Sade renklerin yanında, görsellerin köşegen tasarımlara yer vermesi de dikkat çekiyor. Köşegen tasarım, firmanın HTC 10 için yayınladığı ilk teaser görüntülere de referans oluyor. Bu yeni tasarım firma için ne anlama geliyor, onu 12 Nisan itibariyle öğrenebileceğiz.

HTC 10 modelinde beklenen özellikler; 5.2 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP Ultrapixel arka kamera, 6MP Ultrapixel ön kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, Android 6.0 işletim sistemi, Sense 8.0 kullanıcı arayüzü şeklinde sıralanıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim