Anlık Bildirim

HTC 10'un yeni teaser görüntüsü ses yetenekleri üzerinde duruyor

HTC, 12 Nisanda düzenleyeceği etkinlikle birlikte HTC 10 akıllı telefonunu tanıtacak. Beklenti yaratmak için çalışmalara devam eden şirket bu kez yeni modelin ses konusundaki iddiasını vurguluyor.
HTC, 10 adını verdiği yeni modeliyle birlikte tabiri caizse geri dönüş yapmayı ve kötü günlerde kurtulmayı umuyor. Uzunca bir süredir model ile ilgili sızıntılar ortalıkta dolaşsa da zaman zaman bazı söylentiler HTC 10'un daha farklı gelebileceğini söylüyordu. Yeni yayınlanan teaser görüntüsü de kafaları iyice karıştırmış durumda.

Daha önce kamera konusundaki iddiasını dile getiren şirket bu kez benzer bir iddiayı ses için gündeme getirdi. Üreticinin paylaştığı "Audio 10" yazılı görselde hoparlör ızgarasına benzer şekiller yer alıyor. Kafa karıştırıcı nokta ise daha önce sızdırılan HTC 10 görsellerinde ön taraftaki stereo hoparlörün kaldırılmış olması.
Şirketin sadece yazılımsal bir geliştirme için böylesine iddialı teaser hazırlamasına düşük bir olasılık veriliyor. Görüntüde de 2 farklı çeşitte ızgara tasarımı görüyoruz, bu durum bazı kitleler tarafından HTC'nin stereo hoparlörden vazgeçmeyeceği şeklinde yorumlanıyor. Bununla birlikte render görüntülerinin prototipe ait olabileceği ve HTC 10'un biraz daha farklı bir tasarımla geleceği iddiası da güçlenmiş durumda. 
Hatırlatmak gerekirse akıllı telefonun 5.1" QHD Super LCD ekran, Snapdragon 820 çipset, 12 Ultrapiksel kamera, 4 GB bellek, 3000 mAh batarya ve arttırılabilir 32 GB depolama alanı gibi özellikler sunması bekleniyor. İddiaların doğruluğunu görebilmek için ise 12 Nisan tarihini beklememiz gerekecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4795 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc 10 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim