Anlık Bildirim

HTC One M9'un ısınma problemi çözüldü

HTC One M9'un ısınma problemi çözüldü
 
Geçtiğimiz günlerde HTC'nin benchmark testlerinde 55 dereceyi aştığını sizlerle paylaşmıştık. Tartışmalara yol açan test sonuçlarının ardından Snapdragon 810'un ısınma problemi akıllara gelirken HTC durumun yazılımsal bir problemden kaynaklandığını belirtmişti. ABD'de düzenlenen etkinlikte de konu ile ilgili son kullanıcıların bu tarz problemler yaşamayacağı belirtilmişti.

XDA forumundaki bir geliştiricinin paylaştığı bilgilere göre HTC sözünü tutmuş ve ısınma problemini çözmüş gözüküyor. Geliştirici cihazın OTA güncellemesi aldığını paylaşırken güncelleme kayıtlarında "termal problemin giderildiği ve kamera performansının geliştirildiği" belirtiliyor. OTA Güncellemesi sonrası benchmark testlerini yenilendiğinde ise cihazın 40 derece seviyesinde çalıştığı da belirtiliyor.

Problemi çok geç olmadan çözen HTC'nin kısa süre sonra raflarda yerini alması bekleniyor. Son paylaşılan bilgiler de problemsiz güncel yazılımın bir çok HTC One M9 için hazır olduğu ve kısa süre içinde sevkiyatlara başlanacağı yönünde. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8216 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc one m9
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim