Anlık Bildirim

HTC One için Android 4.2.2 güncellemesinin Türkiye dağıtımı başladı

HTC One için Android 4.2.2 güncellemesinin Türkiye dağıtımı başladı
HTC One için Android 4.2.2 güncellemesinin Türkiye dağıtımına başlandı. Kısa bir süre önce Tayvan'da kullanıma sunulan güncelleme, Avrupa ile aynı anda ülkemizde de kullanıma sunuluyor. Okuyucularımız tarafından da ekran görünütleriyle doğrulanan güncelleme kapsamında, HTC One'ın standart işletim sistemi sürümü Android 4.1.2'den 4.2.2'ye yükseltilirken, irili ufaklı çok sayıda yenilik ve güncelleme de sunuluyor.
2.24.401.2 sürüm numarasına sahip olan 413.63MB büyüklüğündeki güncelleme içerisinde Android 4.2.2 yükseltmesine ek olarak, başlatma barı geliştirmesi, widget panel ayarlaması, yeni kilit ekranı tarzı widget, geliştirilmiş geri tuşu hareketi, durum çubuğunda pil seviyesi göstergesi, hızlı ayar paneli ile 12 geçerli ayara yeni  dokunmatik dizilim ile erişim, Zoe için yeni dosya formatı ile daha iyi dosya yönetimi, video öne çıkanları özelliği için 6 adet ekstra demo ve müzik kanalı için hızlı sarma/geri alma fonksiyonu eklenmesi, ayrıca Blinkfeed için Instagram entegrasyonu gibi özellikler, güncelleme dahilinde HTC One'a ekleniyor.
HTC One sahipleri, yazılım güncelleştirme kısmında yeni güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirler. HTC One 4.2.2 güncellemesini bildiren okuyucumuz Kaan Enes Candemir'e teşekkürler. HTC One 4.2.2 güncellemesine ilişkin detaylı ekran görüntülerine haberimizin altında yer alan galeri kısmından ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3659 kez okundu.
25 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc one, htc ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim