Anlık Bildirim

HTC ezber bozacak: Çerçevesiz HTC U12'nin görseli sızdı

Çerçevesiz akıllı telefon trendinin son temsilcisi HTC olacak gibi görünüyor. Şirketin yeni tasarım anlayışını yansıtması beklenen HTC U12 amiral gemisinin görseli sızdı...
Geride bıraktığımız son 1-2 yıl içerisinde akıllı telefon üreticilerinin ince çerçeveli ve ön yüz tamamen ekranla kaplı telefon trendine ayak uydurmaya çalıştıklarını gördük. Bu modaya henüz adapte olamamış markalardan birisi de HTC olarak ön plana çıktı.
Geçen sene şirket HTC U11+ ile daha ince çerçeveli bir cihaz sunmaya çalışsa da tam olarak Galaxy S8, S8+ ya da Note 8 gibi bir etki yapmayı başaramadı. Ancak SuggestPhone tarafından yayınlanan HTC U12 tasarım görselleri 2018'de bu gidişatın değişebileceğini ortaya koydu. Yayınlanan render'lara baktığımızda HTC'nin bir sonraki amiral gemisinin çerçevelerinden sıyrılmış olarak gelebileceğini görüyoruz.

Yeni tasarım son derece umut verici

Şüphesiz ki ekran kapalı olduğu için çerçevelerin nerede başlayıp, nerede bittiğini kestirmek zor ancak karşımızda son derece umut verici bir modelin durduğunu söyleyebiliriz. Zaten kısa süre önce de HTC'nin amiral gemilerine yoğunlaşmak için bu yıl daha az telefon çıkarabileceğine yönelik söylentiler duymuştuk.
Tayvan merkezli şirketin bu yılki tek amiral gemisi olacağı söylenen HTC U12'nin ne zaman tanıtılacağı konusunda henüz bir bilgi yok. Önümüzdeki hafta başlayacak olan CES 2018 veya bir sonraki ay gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi (MWC) lansman için en yakın iki etkinlik olarak ön plana çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12267 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim