Anlık Bildirim

HTC yılın üçüncü çeyreğinde yine kayıplarda

Geçtiğimiz yıl itibariyle mali tablolarda kıpırdanmalar yaşayan HTC, umutlarını bu yıla taşıyamadı ve One M9 ve E9 amiral gemi serisi ile birlikte yine alarm çizgisine doğru yönelmeye başladı. Firmanın yılın üçüncü üç aylık dönemi de içaçıcı değil. 

Yılın üçüncü çeyreği itibariyle firmanın net geliri 658 milyon dolar olarak gerçekleşti. Net zarar ise 138 milyon dolar oldu. Geçen yıl aynı dönemde firma 1.29 milyar dolar gelir elde ederken, 18.5 milyon dolar da kar elde etmeyi başarmıştı. 

Yaşanan kayıplar firmayı bir kez daha yeniden yapılanma içerisine sokacak. Özellikle çalışan sayısı konusunda HTC kesintiye gitmeyi planlıyor. Diğer taraftan ay sonunda HTC'nin Aero adında yeni bir üst seviye akıllı telefon tanıtması bekleniyor. HTC Aero modelinde MediaTek'in 10 çekirdekli Helio X20 yongaseti, 5.5 inçlik Full HD ekran, 4GB RAM, gelişmiş yeni bir kamera olacağı şimdiye kadar sızan iddiaların ortak noktası durumunda. Yeni telefonuna kurtarıcı sıfatı atfeden firmanın beklentisinin oldukça yüksek olduğu ifade ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1909 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim