Anlık Bildirim

Huawei Ascend P6S benchmark testlerinde ortaya çıktı

Huawei Ascend P6S benchmark testlerinde ortaya çıktı

Tanıtıldığı dönemde en ince akıllı telefon ünvanını alan ve ülkemizde de bir süredir ilgiyle karşılanan Huawei Ascend P6, daha hızlı bir versiyona kavuşuyor.

Huawei Ascend P6S adı verilen model AnTuTu benchmark testlerinde ortaya çıktı. Testlerde modelin sadece işlemci ve grafik birimi net olarak görülebiliyor. Buna göre Huawei Ascend P6S modeli K3V2+ işlemcisi ile gelecek. 

Cortex-A9 tabanlı olan bu işlemci beraberinde Mali-T450 grafik birimini getiriyor. Mali-T400 grafik biriminden 2 kat daha performanslı olan Mali-T450, 8 çekirdeğe kadar ölçeklenebiliyor. Huawei bir süre önce sonraki akıllı telefonlarında yeni K3 serisi bir işlemciye yer vereceğini açıklamıştı. K3V2+ işlemcisi önceki nesle göre yüzde 50-80 arasında performans artışı sağlıyor ve yarı yarıya enerji tüketimi sunuyor.

K3V2+ işlemcisi ile Huawei Ascend P6S modeli 22270 skorunu elde etmeyi başarmış. Huawei genelde uygun fiyata iddialı özellikler sunmayı amaç edindiği için Ascend P6S modelinin de bu tarzda bir telefon olacağı tahmin ediliyor. Modelin beklenen satış tarihi ise yıl sonu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1253 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim