Anlık Bildirim

Huawei Honor 4 lansman davetiyesi ortaya çıktı

Huawei Honor 4 lansman davetiyesi ortaya çıktı

Huawei'nin sevilen Honor akıllı telefon serisine eklenecek olan Glory 4 kod adlı Huawei Honor 4 modeline ait basın davetiyeleri dağıtılmaya başlandı.

16 Aralık tarihine işaret eden basın davetiyesinde Honor kelimesi dikkat çekici bir şekilde işlenirken, H harfinde de 4 rakamına gönderme bulunuyor. Davetiyeler dün itibariyle dağıtıma başladı.

Huawei Honor 4 modelinde firmanın gerçek 8 çekirdekli MT6592 yongasetinin kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Çin'den sızan bilgi ve görsellerde bu yongasetinin kullanılma ihtimali epey yükselmişti. MT6592 beraberinde 8 çekirdeğe kadar ölçeklenebilen Mali-450 grafik birimini getiriyor. 

Yapılan açıklamalara göre yüksek saat hızı sayesinde Mali-450 grafil birimi Full HD çözünürlükte ve 60Hz tazeleme hızında akıcı bir şekilde 3D içerik oynatımı sağlıyor. ARM da mükemmel akıcılıkta oyun tecrübesi iddiasında bulunuyor. 

Bununla birlikte Honor 4 amiral gemi seviyesinde özelliklere sahip değil. 5.5 inçlik ekranda 720p çözünürlük, 2GB RAM, 13MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.2.2 işletim sistemi bunlar arasında sayılabilir. Lansman esnasında modelin fiyatı ve çıkış tarihi de netlik kazanacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1278 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim