Anlık Bildirim

LG G5 yüksek kaliteli Bang & Olufsen ses teknolojisi ile gelecek

Güney Koreli teknoloji devi LG, yeni amiral gemisi G5'te gelişmiş yüksek kaliteli ses deneyimi sunmak için Bang & Olufsen Play ile uzun soluklu bir ortaklık yapacak.
Mobil Dünya Kongresi hızla yaklaşırken Güney Koreli teknoloji devi LG, etkinlik kapsamında ortaya çıkaracağı yeni amiral gemisi LG G5 modelinde "gelişmiş yüksek kaliteli ses deneyimi" sunmak için Bang & Olufsen Play (B&O Play) ile bir ortaklık yapacağını duyurdu. Şirket, G5'in Bang & Olufsen PLAY tarafından ortaklaşa tasarlanan güçlü yüksek kalite ses özellikleri sunan ilk akıllı telefon olacağını söylüyor.

LG G5 raflarda yerini aldıktan sonra LG ve Bang & Olufsen arasındaki işbirliği sona ermeyecek. Şirketler, bu yılın sonlarına doğru satışa sunulacak diğer birçok akıllı telefon için yüksek kaliteli ses özellikleri sunmayı planlıyorlar. LG Electronics Mobil İletişim Şirketi Başkanı ve CEO'su Juno Cho "B&O PLAY ile işbirliği yaparak akıllı telefonlarında yeni nesil gelişmiş ses deneyimleri arayan tüketicilerin yükselen beklentilerini aşacağımıza inanıyorum. LG olarak premium akıllı telefon pazarında inovasyon için yeni standartlar belirlemek amacıyla farklı sektörlerde çeşitli diğer önde gelen firmalar ile çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

B & O Play Başkanı Henrik Taudorf Lorensen ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada "LG ile birlikte çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Bu işbirliği bize daha da geniş bir müşteri tabanına B & O Play'in akustik mükemmelliğini getirmek için fırsat verecek" dedi. LG G5, 21 Şubat tarihinde İspanya'da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi (MWC 2016) kapsamında tanıtılacak. Etkinlikte aynı zamanda merakla beklenen Samsung Galaxy S7 ve Huawei'nin yeni akıllı telefonu da ortaya çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8122 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim