Anlık Bildirim

Bir süredir amiral gemi modellerinde mini veya lite sürümlerinin artık popülerliğini kaybettiğini görüyoruz. Yine de satışları arttırmak adına zaman zaman üreticiler bu yola başvuruyor. LG, amiral gemisi G6 için bir mini sürümü hazırlıyor.

Orijinali pahalı bulanlara

Oldukça beğenilen ve satışları arttıracağı düşünülen G6 amiral gemisinin yanına bir de Mini versiyonu eklemek muhtemelen gelirlere olumlu katkı yapacak. Firma amiral gemisindeki pek çok özelliği mini versiyona da taşımış. Böylece LG G6 modelini pahalı bulanlar için bir alternatif ortaya çıkmış.

Donanım özellikleri belli değil ancak LG G6 Mini modelinde 5.4 inçlik bir ekran yer alıyor. Ekranın görüntü oranı yine 18:9 şeklinde belirlenmiş. Ön ve arka tasarım orijinal model ile tamamen aynı. İnce çerçeveli ön panel, metal çerçeve ve cam kaplama tasarımı, arka çift kamera, parmak izi okuyucu dikkat çeken unsurlar.

LG’nin donanım tarafında biraz kısıntıya giderek maliyeti düşürdüğü tahmin ediliyor. Çözünürlük, yonga seti, RAM bellek ve kamera sensörü bunlar arasında. Yeni modelin yaz aylarında piyasada olması bekleniyor ancak fiyat henüz belli değil.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5702 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g6, lg g6 mini ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim