Anlık Bildirim

LG faaliyet karını üçe katladı, LG G3 Haziran sonuna kadar piyasaya çıkmış olacak

LG faaliyet karını üçe katladı, LG G3 Haziran sonuna kadar piyasaya çıkmış olacak

Güney Koreli diğer bir teknoloji devi olan LG, hemşehrisi Samsung kadar dev finansal rakamlara imza atamasa da istikrarlı büyümesine devam ediyor. 

Firmanın açıkladığı verilere göre yılın ilk üç ayında toplam satış geliri 13 milyar dolar oldu. Faaliyet karı üçe katlanarak 471 milyon dolara yükselirken, net kar ise 86 milyon dolar oldu.

Büyük ekranlı televizyon satışlarında Samsung'u geride bırakan ve pazar payını yüzde 27 seviyesine çıkaran LG ev eğlencesi bölümü 4.3 milyar dolar satış ve yaklaşık 224 milyon dolar faaliyet karı açıkladı. 

Akıllı telefon pazarında da yükselişini sürdüren LG, yıllık yüzde 20 artışla 12.3 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. LTE tabanlı akıllı telefon segmentinde ise LG'nin satışları yüzde 79 artış gösterdi ve 5 milyon rakamına ulaştı. Firma özellikle ABD'de LTE tabanlı pek çok model satışa sunmuş durumda. Mobil cihaz bölümünün geliri 3.19 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Firma, merakla beklenen yeni amiral gemi modeli ile ilgili de açıklama yaptı ve Haziran sonuna kadar cihazın piyasaya çıkmış olacağı müjdesini verdi. Ayrıca G Pro 2 modeli de uluslararası pazara sunulmaya başladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
859 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g3, lg g2 ve lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim