Anlık Bildirim

LG, ilk QHD ekranlı modeli Isai FL'yi duyurdu

LG'nin 27 Mayıs'ta lansmanını yapacağı yeni amiral gemisi G3'ün Japonya özel versiyonu olarak dillendirilen Isai FL bugün resmiyet kazandı.
LG, ilk QHD ekranlı modeli Isai FL'yi duyurdu
LG'nin 27 Mayıs'ta lansmanını yapacağı yeni amiral gemisi G3'ün Japonya özel versiyonu olarak dillendirilen Isai FL bugün resmiyet kazandı.
Firmanın yeni tanıttığı 5.5 inç boyutlu QHD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü paneli kullanan ilk telefon olma özelliğini taşıyan Isai FL bu ekranıyla beraber 538 inç başına piksel (ppi) yoğunluğu beraberinde sunarak LG'nin 500 ppi sınırını aşan ilk modeli olma özelliğine de taşıyor 
Oldukça ince çerçeveleriyle şık bir tasarıma sahip olan telefonun donanımına baktığımızda; Snapdragon 801 (8974AC) yongasetinin yer aldığı modelde 2GB RAM'e, microSD kart ile arttırılabilen 32GB dahili hafızaya ve 4K video çekebilen 13MP'lik kameraya yer verildiği görülüyor. Android'in 4.4.2 KitKat sürümünün yer aldığı telefonun bataryası ise 3000mAh seviyesinde tutulmuş. Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC, kızıl ötesi bağlantı yetenekleri sahip Isai FL, LTE-Advanced ağı üzerinden 150mbps indirme ve 50mbps yükleme hızlarına erişebiliyor.
Oldukça ince çerçeveleri nedeniyle 5.5" boyutlu ekranın rakiplerine göre daha ufak kasaya sığdırıldığı modelin boyutları, 145 x 76 x 10.5mm , ağırlığı ise 160 gram olarak belirtiliyor.
 Basına tanıtılmasına sayılı günler kalan LG G3'e oldukça benzediği belirtilen Japonya'ya özel üretilen Isai FL'nin mavi, beyaz ve pembe olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcut.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
831 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, akıllı telefon ve
2 etiket daha Android g3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim