Anlık Bildirim

LG'den gözlüksüz üç boyut desteği sunan yeni telefon; Optimus 3D Cube

Yaklaşan Mobil Dünya Kongresi öncesi akıllı telefon üreticilerinin yeni modelleri ortaya çıkmaya devam ediyor. 5-inç büyüklüğünde ekrana sahip Optimus Vu modeliyle gündemde olan LG, üç boyutlu görüntüleme yeteneğine sahip yeni telefonu Optimus 3D Cube'ü duyurdu.
Optimus 3D modelinin devamı niteliğindeki telefon, hem tasarım hem de donanım anlamında geliştirilmiş detaylara sahip. 9.6mm ile daha ince bir kasaya sahip olan Optimus 3D Cube 1.2GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden güç alıyor ve 16GB bellek ile geliyor.
Gözlüksüz 3D desteği sunan 4.3-inç büyüklüğünde IPS panelli ekran ile gelen telefonda 5 Megapiksel çözünürlüğünde iki adet kameraya yer veriliyor. NFC yani yakın alan iletişimi teknolojisiyle uyumlu olan telefonun en büyük özelliği ise beraberinde gelen yerleşik 3D video düzenleme yazılımı.
Android 2.3 işletim sistemiyle tanıtılan ve  Android 4.x Ice Cream Sandwich güncellemesi alacağı belirtilen yeni telefonda ayrıca 3D harita uygulaması da bulunuyor.  Merak edilen diğer detayları Mobil Dünya Kongresi'den açıklanacak Optimus 3D Cube, Mart ayında Kore'de satışa sunulacak.
LG'den gözlüksüz üç boyut desteği sunan yeni telefon; Optimus 3D Cube
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6560 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
3d, lg ve akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim