Anlık Bildirim

LG'den yeni G3 videoları: "Tasarımı, ekran büyüklüğünü unutturacak"

LG'den yeni G3 videoları: 'Tasarımı, ekran büyüklüğünü unutturacak'
Resmi duyurusuna sayılı günler kalan LG G3 için hemen hemen tüm detaylar netleşmiş durumda. Sızdırılan bilgilere ek olarak, LG tarafından yayınlanan resmi videolar da G3'ün başta tasarımı olmak üzere ekranı ve diğer detaylarını gözler önüne seriyor.
Üst segmentteki yeni nesil telefonlar arasında 2K ekran çözünürlüğüne sahip olan ilk cihaz olarak dikkat çeken telefon, Galaxy S5 gibi Snapdragon 801 - 8974AC işlemcisinden gücünü alacak*. 3GB RAM, 3000mAh pil ve 4K video kaydı gerçekleştirebilen kamerası gibi detayların ön plana çıktığı G3, G2'de olduğu gibi ekran boyutuna göre daha kompakt olacak.
LG'nin hazırladığı videolara göre telefon, 5.5-inç büyüklüğündeki ekranını unutturacak şekilde dizayn edildi ve ince çerçeveleri sayesinde elde tutması da son derece rahat. Ancak aynı LG'nin, G2 için yaptığı tek elle kullanımda 5.2-inç üst limittir açıklamasını dikkate aldığımızda G3 için nasıl bir strateji planladıkları da şimdiden merak konusu ki Güney Kore merkezli şirket bu noktada, tek elle kullanımı kolaylaştıracak çeşitli yazılım özellikleri sunuyor olacak.
28 Mayıs Çarşamba günü İstanbul'da lanse edilecek LG G3'ün son kullanıcı satış fiyatı henüz bilinmiyor ancak G2'nin yarattığı fiyat/performans iddiasını sürdüremeyeceği öngörülüyor. Resmi olarak netleşmemekle birlikte G3'ün rakiplerine yakın bir fiyatlandırma ile raflara gireceği söyleniyor ama belirttiğimiz gibi bu henüz netlik kazanmış bir bilgi de değil. 
* Editörün Notu: LG G3'ün Snapdragon 805 işlemcisini kullanan ilk cihaz olacağı düşünülüyordu ancak şu ana kadar sızdırılan bilgiler Snapdragon 801'i işaret ediyor. Qualcomm tarafına göre 805'li cihazlar yılın ikinci yarısında satışa sunulacak ve LG tarafında G3'ün piyasada yaygın olarak Temmuz ayında bulunacağı şeklindeki bilgiler de Snapdragon 805 iddialarını sıcak tutmaya yeten detaylar. Görünen o ki, işlemci konusundaki belirsizlik resmi lansman günü tam anlamıyla çözülmüş olacak. 
 
 
 
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
718 kez okundu.
55 kişi, toplam 56 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim