Anlık Bildirim

LeTV Max Pro ultrasonik parmak izi okuyucu ile gelebilir

Akıllı telefonlarda genelde benzer donanımlar kullanılıyor ve üreticiler farklılaşmak adına yeni teknolojilere yöneliyor. Bunlardan birisi ultrasonik parmak izi okuyucusu.

Çin'in yıldızı yeni parlayan akıllı telefon üreticilerinden LeTV, Snapdragon 820 yonga setini ilk kullanan firma olabilmek için yoğun çaba sarf ediyor. LeTV Max Pro adında bir akıllı telefon hazırlayan firma, yonga seti haricinde farklı özelliklerle de dikkat çekmeye çalışacak. 

LeTV Max Pro modelinin en dikkat çekici özelliği, arka kısmında yer alan ultrason tabanlı parmak izi okuyucusu. Ultrason teknolojisi, parmağınızı koyduğunuz anda ses dalgaları ile ter bezeleri dahil tüm kıvrımların haritasını çıkarıyor. Daha sonra bunları analiz eden teknoloji benzersiz kimliğinizi oluşturuyor. Tüm bunlar saliseler içerisinde gerçekleşiyor. 

Ultrason tabanlı parmak izi okuyucusu hangi firma tarafından tedarik edilecek bilinmiyor ancak en yakın ihtimal, Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga seti ile birlikte sunacağı versiyon. Firma yılın ilk aylarında yeni teknolojisini lanse etmiş ve gelecek yıl kullanıma sunacağını açıklamıştı. Cihazda bunun haricinde ön kamerayı kullanan bir de retina tarayıcı olacağı belirtiliyor. Bu sayede cihaz güvenlik seviyesini en üst aşamaya çıkarmış oluyor. 

LeTV'nin yeni amiral gemi modelini Ocak ayının ilk yarısında tanıtması bekleniyor. Böylece ayın sonuna doğru Mi 5 lansmanı planlayan Xiaomi'nin rolünü çalmış olacak. LG'nin G Flex serisini sonlandırdığı iddiaları da hesaba katıldığında, Snapdragon 820 yonga seti için sahneye ilk olarak Çinli üreticiler çıkacak. 

LeTV Max Pro modelinde donanım olarak 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 21MP çözünürlüğünde arka kamera, 4MP Ultrapixel ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim