Anlık Bildirim

Lüks telefonlarıyla bilinen Vertu, yeni akıllı modeli Signature Touch'ı duyurdu

Lüks telefonlarıyla bilinen Vertu, yeni akıllı modeli Signature Touch'ı duyurdu
Bir süre önce Nokia'nın bünyesinden ayrılan İngiliz lüks telefon üreticisi Vertu, yeni akıllı telefonu Signature Touch'ı duyurdu.
Önceki Vertu modellerinde gördüğümüz düşük donanımın aksine günümüz standartlarında bir donanımla duyurulan Signature Touch bu yönüyle Vertu açısından bir ilke imza atıyor. 4.7 inç 1080p çözünürlükte safir cama sahip olan modelde 2.3GHz'de çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 yongaseti yer alıyor. 2GB RAM'in, 64GB dahili hafızanın bulunduğu telefonun dahili hafızası attırılabilir yapıda değil.
Profesyonel ses firması Bang & Olufsen imzalı çift hoparlöre sahip Signature Touch bu yönüyle dikkat çekiyor. Ön yüzünde 2.1MP kameranın yer aldığı cihazın arka yüzünde ise oldukça yüksek fiyatlı ve kaliteli fotoğraf makineleriyle bilinen Hasselblad sertifikalı çift LED flaş ile desteklenen 13MP'lik bir kamera bulunuyor. Hasselblad sertifikasını taşıması dolayısıyla kameranın oldukça merak uyandırdığı söylenebilir.
Bütün bu özelliklere ilaveten Qi kablosuz şarj desteğine sahip 2275mAh batarya sahip telefon, kutusundan Android'in 4.4 KitKat sürümü ile çıkıyor.
Önceki modellerinde olduğu gibi İngiltere'de el yapımı olarak birleştirilen Signature Touch, titanyumdan bir kasaya, sertleştirilmiş zirkonyumdan ahizeye ve müşterinin seçimine göre dana, kertenkele veya timsah derisinden dış yüzeye sahip olarak üretiliyor.
192 gram ağırlığa, 10.65mm kalınlığa sahip telefonun fiyatı ise malzeme seçimlerine göre €7,900 ile €11,500 arasında değişiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3761 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vertu, Android ve akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim