Anlık Bildirim

Lumia 620; Nokia'nın uygun fiyatlı yeni Windows Phone 8 telefonu

İletişim dünyasının önemli isimlerinden Nokia, amiral gemisi Lumia 920 ve orta segmente hitap eden Lumia 820’den ailenin 3.üyesi Lumia 620’yi duyurdu. Yeni Lumia, uygun satış fiyatı parolası ile karşımıza çıkıyor.

3.8 inç boyutlarında, 800x480 piksellik ClearBlack ekrana sahip olan Lumia 620, tıpkı Lumia 820 gibi, Qualcomm’un 1GHz frekansında çalışan çift çekirdekli merkezi işlem birimine sahip S4 platformundan gücünü alıyor. 512MB’lık sistem belleği ve 8GB’lık dahili depolama alanına sahip telefonda, 5MP’lik LED flaşa ile güçlendirilmiş ve HD video kaydı yapabilen birincil kamera ile ön tarafta VGA çözünürlüklü ikincil kamera yer almakta. Lumia 620, gereksinim duyduğu enerjiyi ise 1300 mAh kapasiteli bataryasından karşılıyor.

Değiştirilebilir kapaklar ile tarzınızı yansıtabilen Lumia 620, renklerindeki çekiciliği ise “Dual Shot” isimli üretim tekniğine borçlu. Bu teknikte polikarbon yapıdaki birincil temel katman, farklı bir renkteki başka bir katman ile şeffaf bir katman içerisinde bir araya geliyor. Bu sayede kapağa derinlik hissi kazandırılırken, katmanlardan gelen ışınların birbiriyle daha etkili karışması sağlanmış.

Ocak ayından itibaren Asya, Pasifik ve Orta Doğu ülkelerinden başlayarak tüketicilerin beğenisine sunulacak olan Lumia 620 için tavsiye edilen satış fiyatı 249 dolar olarak belirlenirken; Nokia’nın akıllı cihazlarından sorumlu üst düzey başkan yardımcısı Jo Harlow; Lumia 620’nin, yenilikçi tasarımı, Windows Phone 8 işletim sistemi ve Nokia Maps, Nokia Music, Nokia Lenses gibi Nokia imzası taşıyan özellikleriyle bu fiyat seviyesinde oldukça güçlü olduğunu ifade etti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11606 kez okundu.
40 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim