Anlık Bildirim

Lumia 850'ye ait render videosu ve görüntüleri sızdırıldı

Geçtiğimiz dönemlerde sızıntılarda kendini gösteren ancak bir türlü tanıtılmayan Lumia 850'nin iptal edildiği düşünülmüştü, ancak yeni görüntüler akıllı telefonun ateşini bir kez daha körüklüyor.
Lumia 850'ye ait render videosu ve görüntüleri sızdırıldı
 
Microsoft, Windows 10 Mobile ile birlikte üst seviyede Lumia 950 ve 950 XL, giriş seviyesinde ise Lumia 550 modellerini tanıtmıştı. Bir çok kullanıcı ise orta seviyenin boşluklarını dolduracak Lumia 650, 750 ve 850 gibi modelleri beklerken şirketten uzun süredir ses çıkmaması bu modellerin çıkıp çıkmayacağı konusunda soru işaretleri oluşturmaya başlamıştı.

Güvenilir sızıntı kaynaklarından @OnLeaks ise Lumia 850'ye ait yeni görüntüleri paylaşarak soru işaretlerini şimdilik giderdi. Sızıntılara göre Lumia 850 modeli metal çerçevelere ve 155.9 x 77.23 x 6.92 mm kasa boyutuna sahip olacak. 6.92 mm'lik incelik ise akıllı telefona en ince Lumia modeli olma ünvanını kazandıracak.
Lumia 850'ye ait render videosu ve görüntüleri sızdırıldı
 
Farklı bir sızıntı kaynağı @evleaks ise @OnLeaks'ın sızıntılarına ek olarak Lumia 850 modelinin ön kamerasında flaş bulunacağı ve modelin renk seçenekleri arasında altın renginin bulunacağını da sızıntılara ekledi. Akıllı telefonun ekranının da 5" üzerinde olması bekleniyor. Şimdilik kasanın içerisindeki teknik bileşenler, fiyat ve çıkış tarihi gibi konular hakkında bir bilgi bulunmuyor. Render görüntülerine ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6345 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Lumia 850, microsoft ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim