Anlık Bildirim

Micromax iki yeni Windows Phone cihazına resmiyet kazandırdı

Micromax iki yeni Windows Phone cihazına resmiyet kazandırdı


Microsoft'un Windows Phone ekosistemini bölgesinde lider olan üreticilerle genişletme politikası meyvelerini vermeye başladı. ABD'li Yezz'den sonra Hintli Micromax ekosisteme yeni üyeler ekliyor.

Micromax'ın duyurduğu iki yeni Windows Phone 8.1 akıllı telefonu Canvas Win W121 ve Canvas Win W092 adını taşıyor. Özellikle Canvas Win W092 en ucuz Windows Phone akıllı telefonu olma özelliğine sahip.

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon pazarı olan ancak alım gücü bir hayli düşük olan Hindistan'da düşük maliyetli akıllı telefonlar büyük ilgi görüyor. Micromax da pazarda maliyete odaklanarak Windows Phone ekosistemine başarı arayacak.

Microsoft, sektör devi üreticilerin modellerini global olarak dağıtmak yerine bu kez bölgesinde hakim unsur olan üreticilerin yine kendi bölgesinde satış yapmalarını sağlamaya başladı. Böylece bölge liderleri müşterilerine yönelik en iyi fiyat politikasını belirleyerek modelleri de buna göre tasarlayabilecek. 

Donanım itibariyle cihazlar giriş seviyesi segmente hitap ediyor. Modellerde 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 200 yongaseti, 1GB RAM, çift SIM desteği ve 8GB artırılabilir hafıza özellikleri ortak olarak geliyor. 

Farklı olan taraflar ise Win W121 için konuşmak gerekirse 5 inçlik 720p IPS ekran, 8MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, ağırlık ve ışık sensörleri şeklinde sıralanıyor. Win W121 modelinin fiyatı 140$ civarında olacak.

Win W092 modelinde ise 4 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte IPS ekran, 5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, 1500mAh batarya farklı kısımlar olarak öne çıkıyor. Modelin fiyatı 105$ civarında ve şu anki en ucuz WP cihazı konumunda. Micromax modellerini Temmuz ayında Hindistan'da satışa sunacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim