Anlık Bildirim

Microsoft yavaş yavaş Android telefon satıcısına dönüşüyor

Microsoft, kendi mağazalarında sattığı Android telefon sayısını her geçen gün arttırıyor. Şirket tüketicilere Samsung Galaxy S8 ve Razer Phone'un ardından şimdi de Note 8 satmaya başladı.
Microsoft Store'da tüketicilere Google'ın mobil işletim sistemini çalıştıran yeni akıllı telefonlar sunmaya devam eden Microsoft, yavaş yavaş Android cihaz satıcısına dönüşüyor. Bu yılın başında Samsung Galaxy S8'i Microsoft Store'a getiren şirket kısa süre önce de hem fiziksel mağazalarında hem de internet üzerinden Razer Phone satmaya başladı.
Yazılım devi şimdi ise listeye üçüncü bir Android telefon eklemiş durumda. Samsung Galaxy Note 8'i artık Microsoft Store'dan almak mümkün. Bunun muhtemelen Microsoft'un Galaxy S8 konusunda Samsung ile yaptığı işbirliğinin bir parçası olarak hayata geçirildiği düşünülüyor. Şirket kendi mağazasında satılan diğer Android telefonlar gibi ürün sayfasında Microsoft Launcher da dahil olmak üzere kendi Android uygulamalarını öne çıkarmaya devam ediyor.

Microsoft da kopyala-yapıştırcı çıktı

Enteresan olan şey ise Microsoft'un "kopyala-yapıştır" işini bile son derece özensiz yapmış olması. Note 8 için hazırlanan ürün sayfasında Samsung Galaxy S8 hakkında bilgiler yer alıyor. Yani şirket ürün sayfasını hazırlarken S8'in sayfasındaki bilgileri kopyalayıp yapıştırmış ancak cihaz ismini değiştirmeyi unutmuş.
Öte yandan yazılım devi Windows 10 Mobile'ı daha iyi hale getirmek yerine Android ve iOS için uygulama geliştirme konusuna yatırım yapmaya devam ediyor ve doğruyu konuşmak gerekirse bu planı da tutmuş gibi. Örneğin Android platformundaki Microsoft Launcher 1 milyon kullanıcıya ulaşırken, Outlook ve SwiftKey gibi uygulamalar iOS'ta en çok indirilenler arasında yer almaya devam ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4053 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, satış ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim