Anlık Bildirim

Motorola Moto E $120 fiyat seviyesinde satılabilir

Hindistan gümrük sitesi Zauba.com üzerinde yer alan en son verilere göre Motorola, Moto E modeli stoklarını Hindistan'a göndermeye başladı.
Motorola Moto E $120 fiyat seviyesinde satılabilir
Hindistan gümrük sitesi Zauba.com'da yer alan ithalat verileri sayesinde Galaxy S5 Mini de dahil pek çok cihaz hakkında daha piyasaya sürülmeden bilgi sahip olmuştuk. Site üzerinde yer alan en son verilere göre ise Motorola, Moto E modeli stoklarını Hindistan'a göndermeye başladı. 
Toplamda 1300 adet Moto E'nin ithal edildiği 3 Mayıs tarihli raporda ürünlerin toplam bedeli olarak INR 8,229,293 yani $137,017 gösterilmekte. Ürün bazında hesaplandığımız zaman ise her bir Moto E $105 fiyata sahip oluyor. Satıcı kârını da eklediğimiz zaman $120 civarında bir fiyatla piyasaya sunulacağı tahmin edilen Moto E'nin yüksek ihtimalle 13 Mayıs tarihinde Londra'da düzenlenecek Motorola etkinliğinde tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Daha önce gelen iddialara göre 4.3" boyutta muhtemelen 720p çözünürlüklü ekrana sahip olacak modelde 1.2GHzde çalışan çift çekirdekli işlemci yer alıyor. 1GB bellek, 4GB dahili depolamanın yer verildiği telefonun hafızası microSD kart ile arttırılabiliyor. 5MP arka kameranın yer aldığı modelin 6.2mm incelikteki kasasının içinde 1900mAh kapasitede batarya yer alıyor. Android'in son sürümü 4.4 KitKat ile gelmesi beklenen Moto E'nin giriş seviyesi cihazların ihtiyaç duyulduğu pazarlarda yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
725 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, Android ve motorola
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim