Anlık Bildirim

Motorola bu yıl 9 uygun fiyatlı ve amiral gemisi telefon çıkaracak

Akıllı telefon üreticisi Motorola'nın bu yıl çıkaracağı telefonların listesi sızdırıldı. Şirket bütçe dostu ve amiral gemisi olmak üzere tam 9 akılı telefon çıkararak gövde gösterisi yapacak.
Motorola'nın bu yıl piyasaya çıkacak bir dizi akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu ve görünen o ki bu telefonların tam listesi internete sızmış durumda. Şirket 2017 takvimi dahilinde 9 adet bütçe dostu ve amiral gemisi akıllı telefon çıkaracak.
Güvenilir sızıntılarıyla itibar kazanan Evan Blass, Motorola'nın bu yılın ilerleyen zamanlarında duyurmayı planladığı akıllı telefonları gösteren bir sunum slaydı paylaştı. Yayınlanan görsel, Motorola'nın yaklaşmakta olan cihazları fiyat ve performans açısından beş seviye altında kategorize ettiğini ortaya koyuyor.
Sızıntı, kullanıcılara "Sınırsız Yetenekler" sağlayacak olan amiral gemisi Moto Z serisinden başlayarak Motorola'nın bu yıl piyasaya süreceği cihazlar hakkında bilgiler getirmiş durumda. Moto Z2 Play, 5.5 inçlik 1080p ekran ve Moto Mods desteği sunacak. Moto Z2 Force modelinin de gigabit LTE ve Snapdragon 835 platformuyla birlikte kırılma/çatlama korumasına sahip olacağı görülüyor.

Moto G serisine yeni modeller geliyor

Moto X4'de "Sınırsız Mükemmeliyet" etiketi öne plana çıkarılmış. Daha önce söylentilere göre cihaz daha küçük 5.2 inç 1080p ekrana sahip. Moto G serisi ise Moto gS ve Moto gS+ olmak üzere iki yeni model kazanmış durumda. Moto gS, 5.2 inç 1080p ekran ve bir metal gövdeye sahip olacak. Moto gS+ ise 5.5 inçlik 1080p ekran ve çift kamerayla gelecek.
Moto E serisiyle devam edecek olursak, Moto E Plus 5.000mAh pil, 2.5D cam ve parmak izi algılayıcısı ile birlikte 5.5 inçlik 720p ekrana sahip olacak. Moto E ise 5.0 inç 720p ekranla gelecek ve Moto E serisine ilk defa parmak izi tarayıcısını getirmiş olacak.
Son olarak, yeni cihazlar arasında Moto C ve Moto C Plus'ın da bulunduğunu belirtelim. Moto C modeli 5.0 inç 480p ekran ve 4G ile birlikte gelirken, Moto C Plus 4,000mAh pil ve 5.0 inç HD ekrana sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim