Anlık Bildirim

Nokia 3, 5 ve 6 kullanıcıları da Android 8.0 Oreo'yu test edebilecek

HMD Global yöneticisi Juho Sarvikas, sosyal medya hesabı aracılığıla yaptığı duyuruda, Nokia 3, 5 ve 6 kullanıcılarının da Android 8.0 Oreo beta programına katılabileceklerini açıkladı.
HMD Global, amiral gemisi Nokia 8 için Android 8.0 Oreo beta programını duyurduktan kısa süre sonra aynı şeyin Android akıllı telefon serisinin geri kalan kısmı için de geçerli olacağını açıkladı. HMD Global yöneticisi Juho Sarvikas bir tweet atarak Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6'nın da yakında beta test programına katılacağını duyurdu.
Android 8.0 Oreo betayı test etmek isteyen Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 kullanıcılarının buraya tıklayarak erişebilecekleri web sayfasına kayıt yaptırmaları gerekiyor. Nokia kullanıcıları IMEI numarası ve diğer ayrıntıları girerek kaydolduktan sonra 12 saat içinde Android 8.0 Oreo yazılım güncelleme bildirimi alacaklar.
Nokia Android kullanıcıları için tamamen yeni olan beta yapısı cihaza yeni Android sürümünü getirmesinin yanı sıra resim içinde resim (picture-in-picture), bildirim noktaları, Google Play Protect güvenlik taraması, şifreleri otomatik doldurma ve daha hızlı önyükleme gibi özellikler de kazandırıyor. Yeni güncellemenin aynı zamanda Ekim ayı Android güvenlik yamasını da içerdiğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim