Anlık Bildirim

Nokia Lumia 900 geliştiricilere özel bir videoda ortaya çıktı


Nokia'nin Microsoft ile yaptığı ortaklığın ilk ürünleri Lumia 800 ve Lumia 710 modelleri geçtiğimiz ay tanıtıldı ve Lumia 800 Avrupa'da satışa sunuldu. Nokia elbette sadece bu modellerle yetinmeyecek. Nokia CEO'su Stephen Elop sonraki Windows Phone modelleri için çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı. 

Herkes Lumia 800'ün en üst donanıma sahip Nokia cihazı olduğunu düşünürken YouTube'da Nokia'nın özel kanalında ortaya çıkan bir video gelecek modelin daha iddialı olduğunu gösterdi.

Normalde sadece geliştiricilere yönelik hazırlanan tanıtım videosu özel yerine genel olarak işaretlenince All About Phones sitesinin dikkatinden kaçmadı. Videoda "Nokia'nın etkileyici yeni donanımı ve dinamik Microsoft işletim sistemini biraraya getirdiğiniz zaman her gününüz inanılmaz" şeklindeki sloganın yanında yeni bir Nokia modeli görünüyor.

Tahminler yeni modelin Ace kod adlı Lumia 900 olacağı yönünde. Beklenen özellikleri ise 4.3 inç ClearBlack AMOLED ekran, 1.4GHz işlemci ve Carl Zeiss lensli 8MP kamera şeklinde. Bu durumda şimdiye kadar ki en iyi Nokia cihazı Lumia 900 olarak ön plana çıkıyor.

Nokia Fransa şefi Paul Amsellem daha iyi bir modelin işaretini bir röportajında vermiş ancak daha sonra Nokia yakın zamanda yeni bir model duyurmayacaklarını açıklamıştı. 

Kısa süre önce Nokia Champagne adlı Windows Phone Tango güncellemesi taşıması muhtemel giriş seviyesi bir modelin haberini yapmıştık. Lumia 900 olarak adlandırılacağı ihtimalinden bahsedilen Champagne konseptinin bu durumda farklı bir ad alması olası görünüyor. 

Nokia ve Microsoft ortaklığında en az 12 yeni modelin piyasaya sürüleceği biliniyor. Ancak ilk modellere oluşacak talebe göre sonraki modellerin piyasaya çıkışı hızlandırılacak veya yavaşlatılacak.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6169 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim