Anlık Bildirim

Nokia telefonlar için gelecek yıl büyük bir reklam kampanyası başlıyor

Uzun bir aranın ardından yeniden akıllı telefon pazarına dönmenin hazırlıklarını yapan Nokia, pazarlama konusuna da büyük önem veriyor. Bunun için en iyi firmalardan birisi ile anlaşıldı.

Benchmark skorlarına düşen ve telefon olduğu zannedilen cihazın bir Nokia tablet olduğunun anlaşılması, ilk Nokia telefonların bu yıl çıkma ihtimalini zayıflatmıştı. Bir Microsoft yöneticisinin yaptığı açıklama ile böyle bir ihtimal de ortadan kalkmış oldu. Reklam anlaşmaları yeni telefonların gelecek yıl piyasaya çıkacağını gösteriyor.

Büyük Bir Reklam Kampanyası Gündemde

Bilindiği üzere Nokia, mobil cihazlar bölümünü Microsoft’a satarken kendi markası altında telefon çıkarmama maddesine de imza atmıştı. Bununla birlikte Microsoft’un Nokia isim hakkını HDM Global firmasına satması işleri değiştirdi. Finlandiyalı Nokia ve HDM Global, ilk telefonlarını üretmek için işbirliği yaptı.

Yeni telefonların elbette büyük bir pazarlama hamlesi ile piyasaya çıkması gerekiyor. HDM Global bu bakımdan büyük reklam şirketlerinden birisi olan İngiliz Mother ile anlaşma yaptı. Dünya çapında Nokia telefonların pazarlaması Mother’a emanet edildi.

Mother, Nokia markasının hakkını verebilmek amacıyla dünya çapında büyük bir reklam kampanyasına başlıyor. Bunun için yeni iş pozisyonları açan Mother, reklam kampanyalarını gelecek yılın ilk aylarında başlatacak. Bu bakımdan Nokia telefonların en erken CES 2017 fuarında tanıtılması ve sonrasında da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Diğer taraftan Nokia kalabalık bir ürün grubu ile tüketici ilgisi çekmeye çalışacak. İlk etapta tanıtılacak 2 akıllı telefonun ardından bir tablet modelinin gelmesi bekleniyor. Yine gelecek yılın ikinci yarısı için iki akıllı telefon daha piyasaya sürülecek. Nokia markasının geri dönüşünün tüketicide nasıl bir etki yapacağı hayati önem taşıyor zira firmanın devam edip etmeyeceği buna bağlı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8475 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, nokia c1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim