Anlık Bildirim

OnePlus 3'ün çıkış tarihi ve donanım özellikleri sızdırıldı

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu 7 Nisan'da düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılabilir. Yeni bir rapor, cihazın özelliklerini de gün ışığına çıkardı.
Çinli şirket OnePlus, varlığını sürdürmesinden bu yana üçüncü amiral gemisi telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Telefon üreticisi üst sınıf cihazlarını genellikle yaz aylarında duyurmasına rağmen bu kez ilkbaharda yeni bir akıllı telefon ortaya çıkaracak. GizmoChina'dan gelen yeni bir rapora göre OnePlus 3 resmen 7 Nisan'da Pekin'de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Aynı kaynak lansman tarihiyle birlikte akıllı telefonun AnTuTu benchmark üzerinde görünen bir kısım özelliklerini de sızdırmış durumda.
Sürpriz olmayacak şekilde, akıllı telefon güçlü bir Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 grafik işleme birimi ve 4GB RAM ile donatılmış olacak. Cihazın microSD kart yuvasıyla ilgili herhangi bir bilgi yok, bu nedenle OnePlus 3'ün bu özelliği içerip içermeyeceği henüz bilinmiyor. Güçlü donanım özelliklerinin yanında cihazın arka kısmında etkileyici bir 16 megapiksel kamera yer alırken buna ön kısımdaki 8 megapiksellik kamera eşlik edecek.
OnePlus'ın yeni amiral gemisi telefonu 32GB dahili hafızayla gelecek ancak Çinli şirketin depolama miktarına göre farklı varyasyonlar sunması bekleniyor. Cihaz üzerinde Full HD (1080p) çözünürlüğü destekleyen 5.5 inç kapasitif dokunmatik ekran yer alacak. Öte yandan akıllı telefon Android 6.0.1 Marshmallow'la çalışacak gibi görünüyor ancak OnePlus 3, Google’ın Marshmallow platformuna dayalı Oxygen OS işletim sistemini de içerebilir. Ayrıca akıllı telefonun OnePlus A3000 kod adı altında göründüğünü belirtmekte fayda var. Henüz fiyat ve hangi ülkelerde satışa sunulacağıyla ilgili bilgi yok ancak söylentiler doğruysa bu detayları öğrenebilmemiz için uzun süre beklemek zorunda kalmayabiliriz.
OnePlus 3'ün çıkış tarihi ve donanım özellikleri sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4434 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, çin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim