Anlık Bildirim

OnePlus davetiyesiz satış için ilk adımı attı

Uzun bir süredir akıllı telefonlarını davetiye sistemiyle satan OnePlus bu alandaki kredisinin sonuna gelmek üzere. Bu durumun farkında olan şirket davetiyesiz satışlara başlama kararı aldı.
  
OnePlus davetiyesiz satış için ilk adımı attı
Piyasaya ilk çıktığı dönemde kısıtlı bir üretim bandına sahip olan ve düşük fiyatıyla oldukça fazla arzulanan OnePlus One modeli, akıllı telefonu satın almak isteyenlerin kuyruk oluşturmasına sebep olmuştu. Bu durumu fırsata çeviren üretici ise davetiye sistemini geliştirerek kullanıcılardan sıraya girmelerini istedi ve davetiye alanların akıllı telefonu satın alabileceğini söyledi.

İlk iki modelde bu sistem ilgiyi arttırsa da OnePlus modellerinin artık çok önemli bir fiyat avantajının bulunmaması ve piyasadaki alternatiflerinin çoğalması ilgiyi azalttı. Hal böyle olunca şirkette davetiye sistemini devre dışı bırakmak için kolları sıvamış durumda. 
Yeni yapılan açıklamaya göre her hafta salı günleri OnePlus X modeli davetiye gerekmeden satın alınabilecek. Bu durumda davetiyesi olmayan kullanıcılar bir sonraki hafta salı gününü beklemek zorunda kalacaklar. Bu durum aslında OnePlus X için davetiye sistemini geçersiz kılmış oluyor, diğer yandan şirketin ilerleyen dönemlerde davetiyeleri tamamen kaldıracağına da önemli bir gösterge.
Ülkemize yurt dışından sipariş ile akıllı telefon getirilemediğini hatırlatalım. Yine de alternatif yollar bulan ve OnePlus X'in özelliklerini hatırlamak isteyen kullanıcılar buraya tıklayarak tüm detaylara ulaşabilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3816 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus davetiye sistemi, Mobil Teknolojiler ve
2 etiket daha oneplus oneplus x
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim