Anlık Bildirim

"Operatörler Galaxy S6 Edge modelini daha çok benimsedi"

'Operatörler Galaxy S6 Edge modelini daha çok benimsedi'

Samsung'un haftasonu tanıtacağı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini ön gösterim amacıyla operatörlere dağıttığına dair bazı iddialar gündeme gelmişti. Bu iddiaları destekleyen başka bilgiler ortaya çıktı.
Firmanın büyük yatırım yaptığı yeni amiral gemi modeli satış konusunda ne denli başarılı olacak önümüzdeki aylarda görebileceğiz. Ancak operatörlerin Galaxy S6 modelinden ziyade Galaxy S6 Edge modeline daha çok ilgi gösterdiği belirtiliyor.
Gelen bilgilere göre T-Mobile, Sprint, Vodafone ve SK Telecom gibi dünya devleri yeni ikilinin tasarım ve donanımını oldukça beğenmiş. Hatta bu ikilinin şimdiye kadar ki en iyi Samsung cihazları olduğundan bahsedilmiş. Özellikle Galaxy S6 Edge modelinin daha fazla beğenildiği ifade ediliyor.
İlk izlenimler Galaxy S6 Edge modelinin tasarım ve estetik açısından iPhone 6 modelinden daha iyi olduğu yönünde. İki kenarı kavisli ekranı sayesinde Galaxy S6 Edge modelinin Note Edge modelinden biraz farklı olarak çerçevesiz bir ekran tecrübesi sunmayı amaçladığı ve bu kısımların bir fonksiyonunun olmadığı gündeme gelmişti. Yani bu kenarlar sadece tasarıma katkı yapacak.
Elbette operatör beğenilerinin satışlara çok büyük olumlu etkisinin olacağı söylenemez. Bu noktada tüketicinin modele göstereceği ilgi önemli ki Samsung'un da önümüzdeki yıllardaki gidişatını da bu tüketici ilgisi belirleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3926 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6 edge, Samsung ve galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim