Anlık Bildirim

Oukitel’den ikinci 10 000mAh bataryalı telefon geliyor

3-5 gün sürekli kullanım arayan ve donanım tarafında seçici olmayan tüketiciler için Çinli Oukitel iyi bir tercih. Pek çok şarj istasyonunda olmayan kapasite Oukitel telefonlarında var.

Yüksek kapasiteli bataryaya sahip akıllı telefon dendiğinde akla ilk gelen firmalardan birisi Çinli Oukitel. K serisini sadece güçlü bataryalara ayıran firma; 4000, 6000, 7000mAh derken son olarak 10 000mAh kapasiteye ulaşmıştı. Şimdi ikinci en büyük bataryaya sahip akıllı telefon geliyor.

Sadece Batarya Odaklı

Oukitel K10000 adındaki ilk model bataryaya odaklandığı için diğer özellikler konusunda geri planda kalmıştı. Yani aslında telefon bataryadan oluşuyor desek abartmış olmayız. Metal kasa olmasına rağmen 14mm kalınlık değeri sunan modelde 5.5 inçlik 720p ekran, 4 çekirdekli bir işlemci, 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi bulunuyordu.

Yeni model Oukitel K10000S adını taşıyor. Sadece basın afişi olduğu için donanım konusunda net bilgiler yok. İsimlendirmeye bakarak donanım açısından daha hızlı ve tatmin edici bir telefon olacağı aşikar. 8 çekirdekli bir MediaTek işlemcisi, 3GB RAM, Full HD ekran, 32GB depolama kapasitesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Diğer taraftan basın afişinde önemli bir ayrıntı göze çarpıyor. Cihazın arka kısmında deri kaplama tercih edilmiş. Muhtemelen Premium hissiyatı arttırmak için yapılan bu tercih kalınlığa etki edecek mi merak konusu. İlk model 200$ civarında fiyat etiketine sahipti. Yeni modelin de 200$-250$ arasında olacağı tahmin ediliyor.

4000 ve 6000mAh kapasiteli telefonlar bir yana, 10 000mAh kapasiteli batarya taşıyan telefonlar oldukça kalın ve pek çok tüketicinin tercih edeceği bir yelpaze içerisinde yer almıyor. 3-5 gün sürekli kullanım arayan ve donanım tarafında seçici olmayan tüketicilere hitap eden bu tarz telefonlar bu nedenle çok yaygın tercih edilmiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4557 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oukitel, oukitel k10000s ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim