Anlık Bildirim

Pantech'den 4.5-inç HD IPS ekranlı ve Androidli akıllı telefon: Vega LTE M

Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekrana sahip akıllı telefonlar hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. Güney Kore'nin en büyük üçüncü cep telefonu üreticisi Pantech, Vega LTE M modelini Uzakdoğu'daki teknoloji meraklılarıyla buluşturmaya hazırlanmakta.
134.5 mm uzunluğunda, 70.7 mm genişliğinde, 9.7 mm kalınlığında ve 141 gram ağırlığında monoblok tasarıma sahip Vega LTE M, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden ve 1 GB DDR2 RAM'den güç alıyor; Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3 (Gingerbread) versiyonunu kullanıyor. 
Kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan LTE (Long-Term Evolution) ağına destek veren Vega LTE M'de, 4.5-inç boyutunda ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS ekrana ve 16 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Kapasitenin microSD kartlarla 48 GB'a kadar yükseltilebilme olanağı sunulmuş.
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 3.0, NFC (Near Field Communication), T-DMB TV alıcısı, MHL portu gibi teknolojilere ev sahipliği yapan akıllı telefonu ön yüzünde görüntülü konuşma için 2 megapiksel, arka yüzünde ise anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılmış. 1080p video kaydedebilen ana kameraya BSI teknolojisi, otomatik odaklama ve LED flaş eşlik ediyor.
Bu bilgilere ek olarak 1830 mAh'lik bataryayla gelen ve AC3, DTS, Xvid ve DivX dosyalarını destekleyen Pantech Vega M'in fiyatı henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24815 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim