Anlık Bildirim

Realme 3 Pro Türkiye fiyatı belli oldu!

Ülkemize giriş yapmaya hazırlanan Realme, en beğenilen modellerinden olan Realme 3 Pro’nun Türkiye fiyatını açıkladı. İki farklı RAM ve depolama seçeneği ile kullanıcılara sunulacak.
Realme 3 Pro Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör
Son dönemin dikkat çeken markalarından Realme’nin, ülkemize giriş yapmaya hazırlandığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Hatta Ağustos ayında Realme 3 Pro’nun raflardaki yerini alması bekleniyordu. Bugün firmanın resmi internet sitesinde cihazın fiyat etiketi ortaya çıktı.

Realme 3 Pro Türkiye fiyatı

Realme 3 Pro, uygun fiyatıyla kendinden söz ettirmeyi başaran bir model. Ülkemize de iki farklı depolama seçeneği ile sunulacak. 4 GB RAM + 64 GB depolamalı başlangıç modeli 1799 TL fiyat etiketiyle geliyor. 6 GB RAM + 128 GB depolamalı üst versiyon ise 2199 TL fiyata sahip. Ancak lansmana özel olarak sitede bulunan formu doldurursanız 100 TL değerinde indirim kazanabiliyorsunuz. Yani 1699 TL’ye Realme 3 Pro sahibi olmanız mümkün. Son olarak Nitro Mavisi veya Yıldırım Moru renk seçeneklerini seçebileceğinizi de belirtelim.

Realme 3 Pro Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör

Realme 3 Pro özellikleri

Realme 3 Pro, 6.3 inç boyutunda Full HD+ ekran ile geliyor. Gücünü Snapdragon 710 yonga setinden alan cihaza 6 GB’a kadar RAM ve 128 GB’a kadar depolama eşlik ediyor. Kamera tarafında ise 16 MP + 5 MP arka, 25 MP ön sensörü görüyoruz. Telefonun diğer özellikleri, 4045 mAh batarya, VOOC Hızlı Şarj 3.0, su damlası çentik tasarımı vb. şeklinde sıralanabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22795 kez okundu.
36 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiyat, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim