Anlık Bildirim

Note 8 ve S8'den esintiler taşıyan amiral gemisi Nokia 9 ortaya çıktı

Amazon İngiltere'de satışa sunulan bir telefon kılıfı HMD Global'in henüz resmiyet kazandırmadığı Nokia 9'un tasarımını ortaya çıkardı. İşte çift kamera ve kavisli ekrana sahip cihazın detayları...
HMD Global tarafından henüz resmiyet kazandırılmamış Nokia 9'un tasarımı bir kılıf üreticisi sayesinde ortaya çıktı. HualuBro, Amazon İngiltere'de Nokia 9 için karbon fiber tabanlı bir kılıf satışa sunmuş durumda. Ürün haberimizin hazırlandığı sırada hala web sitesinde listelenmeye devam ediyordu.
Siyah, kırmızı, mavi, liçi siyahı, liçi mavi ve liçi kırmızısı olmak üzere altı farklı renkte sunulan kılıfın fiyatı ise 5.12 dolar. Web sayfasında yer alan HualuBro kılıf görselleri Nokia 9'un tasarımını da açığa çıkardı. Cihazın daha önce söylendiği gibi Samsung Galaxy S8 ve Note 8 modellerine benzer şekilde iki taraflı kavisli ekrana sahip olduğunu görüyoruz ancak üst ve alt çerçeveler kalınlığını korumaya devam ediyor.

Nokia 9, Slush 2017'de sahneye çıkabilir

Nokia 9'un arka panelinde ise Nokia 8 serisi gibi çift kamera (dikey olarak hizalanmış) yer alıyor ancak tasarımda ufak tefek değişiklikler var. Çift tonlu LED flaş sağ tarafa yerleştirildiğinden kamera modülünün altındaki yuva artık parmak izi sensörü tarafından işgal ediliyor.
Şu ana kadar HMD Global, Nokia 9'un sızdırılmış görüntüsü hakkında herhangi bir yorum yapmadı ancak şirketin, anavatanı Finlandiya'da 30 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Helsinki ticaret fuarı Slush 2017'de akıllı telefonu tanıtma ihtimali var. Yani çok kısa bir süre sonra yeni amiral gemisiyle tanışabiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8595 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim