Anlık Bildirim

Samsung, Full HD panellerin üretiminde sıkıntı yaşıyor olabilir


Samsung'un CES 2013 fuarında 4.99 inçlik Full HD ekranını tanıtmaya hazırlandığı bilgisi, Galaxy S4 modelinde kullanılacak ekran olabileceği konusunda tahminler yürütülmesine neden olmuştu. Ancak bu ekranın üretiminde sıkıntılar olduğu belirtiliyor.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre, panelleri akıllı telefon bölümüne tedarik etmekle görevli Samsung Display, hacimli üretimde bazı sıkıntılar yaşıyor. Sıkıntı, panellerin buharlaşma süreci teknolojisi ile üretilmesi gereken kısımlarında ortaya çıkıyor. Bu bakımdan ekranı kullanacak modellerin de tanıtımının gecikeceği belirtiliyor.

Bunun yanında Samsung alternatif olarak OLED materyali cama baskılayacak LITI teknolojisi için 3M firmasıyla işbirliği halinde. Ancak bu süreçte de sıkıntılar yaşandığı ifade ediliyor. Daha önce de Samsung'un üretim problemleri nedeniyle AMOLED ekrandan LCD ekrana geçiş yapacağı konuşuluyordu.

Pek çok firmanın bileşen üretimi ve tedariğinde zaman zaman sıkıntılar yaşadığına şahit oluyoruz. Ancak gerek üretimin düzeltilmesi gerekse alternatif bir teknoloji kullanılması yoluyla bu sıkıntılar aşılabiliyor. İddialar doğruysa Samsung'un da elindeki imkanları kullanarak üretim problemlerini aşacağını tahmin edebiliriz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
910 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim