Anlık Bildirim

Samsung GT-i9260 Galaxy Premier'e ait olduğu öne sürülen detaylar sızdırıldı

Gün geçmesin ki Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung cephesinde yeni gelişmeler yaşanmasın. Samsung GT-i9260 Galaxy Premier'e ait olduğunu öne sürülen teknik özellik listesi ve görsel, Mobile Geeks sitesi tarafından internete sızdırıldı.

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S III'ü anımsatan tasarım çizgilerine sahip olan Galaxy Premier'in uzunluğu 133.97 mm, genişliği 68.1 mm, kalınlığı 8.8 mm. Akıllı telefonun ağırlığına ve bataryasına ilişkin bilgi bulunmuyor. 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemciden ve 1 GB RAM'den güç alan akıllı telefon, Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemiyle gelecek. İşletim sistemine her zaman olduğu gibi Samsung'un TouchWiz kullanıcı arayüzü eşlik edecek.
4.65-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super AMOLED ekrana yer verilen akıllı telefonda 8 GB'lık ve 16 GB'lık iki farklı depolama alanı seçeneği sunulmuş. Merak edenler için kapasite microSD kartlar aracılığıyla yükseltilebilmekte.
Ön yüzünde 2 megapiksel çözünürlüğünde, arka yüzünde ise 8 megapiksel kamera konumlandırılan akıllı telefonun ana kamerasında LED flaş ve otomatik odaklama özellikleri mevcut durumda. Bu bilgilere ilaveten Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n ve NFC gibi teknolojilere destek veren Galaxy Premier'in, 2012 yılı sonuna doğru 480 Euro seviyesinde boy göstermesi bekleniyor. Elimize ulaşan bilgilerin tutarlı çıkmasını diliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5560 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim