Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy A 2017 serisinin su geçirmez olacağını onayladı

Samsung Mobile Malezya, önümüzdeki yıl gerçekleşecek CES 2107 fuarında tanıtılması beklenen Galaxy A 2017 serisinin suya dayanıklı bir tasarıma sahip olacağını doğruladı.
Galaxy S8'den önce, Samsung'un Galaxy A serisinde en az üç orta sınıf akıllı telefon çıkarması bekleniyor. Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) ve Galaxy A7 (2017), 5 Ocak'ta başlayacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) kapsamında tanıtılacak gibi görünüyor. Samsung tarafından doğrulanmış hiçbir bilgi olmadığı halde, bu cihazlar hakkında birçok bilgiye sahip durumdayız.
Yeni Galaxy A 2017 akıllı telefon modellerinden birini eline almak için sabırsızlananlar için iyi haberler var. Samsung, bu cihazlarla gelecek bir özelliği doğruladı: suya dayanıklılık. Samsung Mobile Malezya, takipçilerine twitter üzerinden "Hepsi A ile başlıyor. Nefesinizi tutun" şeklinde sıra dışı bir mesaj gönderdi.
Metnin yer aldığı görselde Galaxy A 2017 ailesinin su geçirmezlik özelliğine sahip olacağını ima eden su damlacıkları yer alıyor. Önceki söylentiler, Galaxy A7 (2017) modelinin toza ve suya karşı dayanıklılık için IP68 sertifikasına sahip olacağını öne sürüyordu. Ancak bugün yayınlanan tweet, diğer iki akıllı telefonun da aynı özellikten yararlanabileceğini ortaya koyuyor.
Önümüzdeki yılın başlarında tanıtılması beklenen Galaxy A 2017 ailesinin su geçirmezlik özelliğine sahip olması şüphesiz ki seriyi bir adım öne taşıyacak. Ancak bu varsayımların ne kadarının gerçeğe dönüşeceğini görebilmemiz için CES 2017'yi beklememiz gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15087 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, 2017 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim