Anlık Bildirim

"Samsung, Galaxy A serisinin üretiminde sıkıntılar yaşıyor"

'Samsung, Galaxy A serisinin üretiminde sıkıntılar yaşıyor'

Samsung'un Galaxy Alpha ve Galaxy Note 4 modelleri ile çerçeve bazında kullanmaya başladığı metal alaşım, Galaxy A serisi ile tüm bir gövdeyi kapsar hale gelmişti. Ancak bu metal alaşım nedeniyle Galaxy Alpha üretiminde yaşanan sıkıntılar Galaxy A serisinde de başgösterdi. 

Bilindiği gibi Galaxy A3 ve Galaxy A5 modelleri çok erken internete sızdırılmış ve basın görselleri ile modellerin neye benzediği ortaya çıkmıştı. Ancak ürünlerin lansmanı bir beklenenden hayli geç yapılmış ve Kasım ayında sadece Asya bölgesinde satışa çıkacağı açıklanmıştı. 

Gelen bilgilere göre gecikmenin sebebi Samsung'un üretimde sıkıntılar yaşıyor olması. Hali hazırda üretilen modellerin sadece yüzde 50'sinin firmanın onayından geçebildiği belirtiliyor. Samsung'un metal alaşım konusundaki yetersiz  tecrübesi modellerin de gecikmesine neden oldu. Bu bakımdan firmanın hızlı bir şekilde bu tecrübe eksikliğini kapatması gerekiyor.

64-bitlik Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alan modellerden Galaxy A3; 4.5 inçlik 960x540 piksel Super AMOLED ekran, 6.9mm kalınlık, 1GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, 1900mAh gücünde batarya şeklinde özellikler sunuyordu. Galaxy A5 ise 5 inçlik Super AMOLED HD ekran, 6.7mm kalınlık, 2GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, 2300mAh gücünde batarya şeklinde özellikler mevcuttu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2093 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy a3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim