Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modelleri FCC onayı aldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un bu yıl çıkarmayı planladığı orta sınıf Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modelleri Federal İletişim Kurulu'ndan onay aldı. İşte akıllı telefonlarla ilgili son bilgiler...
Samsung'un bu yıl çok sayıda orta sınıf cihaz çıkarması bekleniyor ve Galaxy A6 da bunlardan biri olacak. Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modellerinin bazı benchmark ve sertifikasyon sitelerinde görünmesi tanıtım tarihlerinin yaklaştığını ortaya koymuştu. İki akıllı telefonun bir sonraki durağı ise ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) oldu. Yani bu da çok yakın bir tarihte resmiyet kazanacaklarını gösteriyor.
Galaxy A6 serisinin Avrupa, Rusya ve Orta Doğu pazarlarına sunulacağı söyleniyordu. Telefonların FCC onayı alması, Amerika Birleşik Devletleri'nde de satılacaklarını ortaya çıkardı. Ancak Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modellerinin Kuzey Amerika'dan ziyade Samsung'un uygun fiyatlı akıllı telefonlarının satıldığı Güney Amerika pazarlarında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Android 8.0 Oreo ile gelecekler

Önceki raporlar Galaxy A6'nın Exynos 7870 ve 3 GB RAM'le geleceğini, Galaxy A6+ varyantının ise Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti ve 4 GB RAM'le donatılacağını öne sürmüştü. Samsung'un bu sene piyasaya süreceği yeni orta sınıf telefonlardan beklendiği gibi, Galaxy A6 serisi muhtemelen Android 8.0 Oreo ile birlikte kutudan çıkacak.
Cihazların nasıl bir fiyat etiketine sahip olacakları ise henüz bilinmiyor. Orta sınıf kategorisine girdikleri için sırasıyla 350 euro ve 450 euro fiyatla satışa sunulacakları yönünde söylentiler var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim