Anlık Bildirim

Samsung Galaxy C serisi benchmark testlerinde görüldü

Hali hazırda Galaxy A, J ve E akıllı telefon serileri ile yola devam eden Samsung’un, listeye yeni bir harf daha ekleme ihtimali doğdu. Galaxy C adındaki yeni seri, RAM tarafında dikkat çekiyor.

Geçen yıldan bu yana, Samsung’un orta seviyeye yönelik Galaxy C isminde yeni bir akıllı telefon serisi başlatacağı gündeme geliyor. Seri ile ilgili henüz resmi bir hareket olmazken, benchmark testleri oldukça hareketli günler yaşıyor.

Geekbench 3 üzerinde yapılan yeni bir test, SM-C5000 model numarasına sahip yeni bir Samsung akıllı telefonunu gözler önüne seriyor. Aynı model numarası, Hindistan’a test amacıyla gönderilen bir prototip üzerinde de gündeme gelmişti. Yani cihazın en geç yaz aylarında piyasada olması ihtimali mevcut.

Elde edilen verilere göre, Samsung Galaxy C5 olacağı tahmin edilen yeni akıllı telefon modelinde 5.2 inçlik ekran yer alacak. 8 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Snapdragon 617 yonga setinin güç verdiği cihazda 4GB RAM dikkat çekerken, Android 6.0.1 işletim sistemi yüklü durumda. Testlerde tek çekirdek skoru 609, çok çekirdek skoru ise 3147 olarak ortaya çıkmış.

Genelde amiral gemi seviyesinde 4GB RAM seviyesi kullanıldığı için, Galaxy C5 modeli sınıfında rakiplerinden oldukça farklılaşacaktır. Muhtemelen Galaxy C serisinin can alıcı özelliklerinden birisi yüksek RAM kapasitesi olacak. Serinin ilk olarak Çin’de piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor. Daha sonra ise global pazarlarda da boy gösterecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim