Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 2 prototipine ait olduğu iddia edilen bir görüntü ortaya çıktı


Samsung, 10 milyon satış barajını deviren telefon-tablet melezi Galaxy Note'un ikinci versiyonu üzerinde bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Galaxy S3'teki tasarımdan esinlenilerek oluşturulacağı rapor edilen Note II, dün satışa sunulan Galaxy Note 10.1 tablet bilgisayarının küçük boyutlu sürümü olarak karşımıza çıkabilir.
KnowYourMobile sitesi, bugün Galaxy Note 2 prototipine ait olduğu öne sürülen bir görüntü paylaştı. Birkaç gün önce yayınlanan ön panel görseliyle büyük benzerlik gösteren prototip, Note 10.1'in yenilenen dizaynından bazı ögeler taşıyor. 5.5 inçlik büyük ekranı sebebiyle kullanım kolaylığı sağlaması adına Home butonunu muhafaza eden Güney Koreli üretici, kenarları bir hayli daraltarak orijinal Galaxy Note ile hemen hemen aynı ölçülerde daha geniş bir ekrana yer vermeyi başarmış.
Telefonu tamamen kavrayan gri çerçeve, ilk olarak Apple'ın cihaz kopyalama suçlamasının ardından gelen satış yasaklarına takılan tablet bilgisayarlarda kullanılmıştı. Bu ufak tasarım değişikliğini Galaxy Tab 2 modellerinde bir adım öteye taşıyan Samsung, daha sonra Galaxy S3 ve Galaxy Note 10.1'i çok daha farklı bir yapıda tasarlama kararı almıştı. Atılan yeni adımların etkilerini Galaxy Note 2'de de göreceğiz.
Super AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihaza Galaxy S3 ve Note 10.1'e güç veren Exynos 4 Quad çipsetin eşlik edeceği belirtildi. Ekran boyutu, 2GB RAM ve yeni nesil S Pen teknolojisi de yine sızıntıyı gerçekleştiren sitenin kaynakları tarafından doğrulandı. Tanıtım ve çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi verilmedi.
29 Ağustos'taki Unpacked 2012 etkinliğinde resmiyet kazanması beklenen yeni telefon-tablet melezi, geçen yıl segmentinin neredeyse tek ciddi örneğiydi. Bu yıl HTC, LG, Pantech, Lenovo gibi üreticilerden 5 inç ve üstü segment için cihaz hazırlıklarının sürdüğü biliniyor. Samsung'un ilk Note telefonuyla elde ettiği satışı buna rağmen egale edebileceği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6942 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, s pen ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim