Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 2'ye ait olduğu iddia edilen ön panel internete sızdı


Daha önce Apple iPhone 5'e ait bazı donanım parçalarını internete sızdıran Nowhereelse.fr sitesi, Samsung'un yeni telefon-tablet melezinin ön panelini ortaya çıkardı. Dün GSMArena tarafından paylaşılan görselden çok daha farklı bir yapıya sahip olan panel, Samsung'un eski tasarımlarından izler taşıyor.
5.5 inç (~14cm) büyüklüğünde bir ekranın üzerinde konumlandırılacağı görüntüdeki cetvelle kanıtlanan ön panel, Güney Koreli üreticinin birçok cihazında kullandığı benzer ahize boşluğu, Home butonu ve ahizenin sağında konumlandırılan sensörler ile görüntülü görüşme kamerasını içeriyor. Genel olarak dizaynın Galaxy S3'ten çok 2011 yılı amiral gemisi Galaxy S2'yi andırdığını söyleyebiliriz.
0.4mm kalınlığında esneyebilen yeni nesil Super AMOLED ekranla donatılacak Galaxy Note 2'nin kavisli bir ekrana sahip ilk cihaz olması bekleniyor. Bu görüntüden de anlaşılacağı üzere, ön panel kavisli tasarlanmış, kenarlar olabildiğince daraltılmış. 2012 başlarında bir Samsung temsilcisi tarafından dile getirilen, yılın ikinci yarısında çıkış yapacak Galaxy B kod adlı dar kenarlara sahip telefonun Note II olması da gündemde. Yeni gelişmeler bu iddiaları doğrular nitelikte.
Samsung Galaxy Note 2'nin resmi tanıtımı, Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek IFA 2012 fuarında gerçekleştirilecek. 29 Ağustos tarihli Unpacked 2012 etkinliğinde, dikdörtgen şeklinde bir aygıt görmemiz mümkün görünüyor. Tanıtım yaklaştıkça ikinci nesil Galaxy Note hakkında yeni detayların gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5630 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim