Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 için ilk hedef 5 milyon satış

Galaxy S7 serisi ile bu yıl iyi bir çıkış yakalayan Samsung, Galaxy Note 7 ile de bu başarıyı devam ettirmek istiyor. Firma, yeni akıllı telefonu için iyi bir başlangıç beklentisi içerisinde.

Samsung’un yılın ikinci yarısı için hazırladığı Galaxy Note serisinin yeni üyesi için takvimler 2 Ağustos 2016 tarihine işaret ederken, üretim tarafından da bilgiler gelmeye başladı. Firma, yeni akıllı telefonu için iyi bir başlangıç beklentisi içerisinde.

Sektörden gelen bilgilere göre, Galaxy Note 7 veya Note 6 adını alacak yeni amiral gemisi için Temmuz ayında hacimli üretim başlayacak. Firma, tedarik zincirine başlangıç için 5 milyonluk sipariş verdi. Temmuz ayında 2.5 milyon, Ağustos ayında da 2.5 milyon adet üretim yapılacak. Galaxy Note 5 için ilk 3 ayda 5 milyon üretim siparişi söz konusuydu.

Ağustos ayının ortalarında piyasaya çıkması beklenen Galaxy Note 7 modelinin 5 milyonluk stoğunun ne kadar süre için öngörüldüğü bilinmiyor. Galaxy S7 serisi ilk ayında 10 milyon satış rakamını yakaladığı için, Samsung’un ilk ay içerisinde böyle bir beklenti içerisine girmiş olması muhtemel. Veya en fazla 2 ay içerisinde stokların eritilmesi bekleniyor olabilir.

Galaxy S7 serisi ile bu yıl iyi bir cıkış yakalayan Samsung, Galaxy Note 7 ile de bu başarıyı devam ettirmek istiyor. Son iki yıldır amiral gemi akıllı telefon satışlarında büyük bir düşüş vardı ve bu da kar marjını doğrudan etkiliyordu. Galaxy S7 serisinin yıl içerisinde 30-35 milyon satış rakamını aşması bekleniyor. Galaxy Note 7 modeli de en az 10 milyonluk bir katkıyla, firmanın faaliyet karını artırabilir. Yılın ikinci çeyreğinde Samsung’un son 9 aydaki en yüksek faaliyet karına ulaşması bekleniyor.

Gündeme geldiği kadarıyla Galaxy Note 7 modelinde 5.8 inçlik 2K Super AMOLED ekran, daha hızlı Snapdragon 821 yonga seti, 6GB RAM, IP68 sertifikası, iris tarayıcı, 12MP çözünürlüğünde kamera, 3600mAh kapasiteli batarya gibi özellikle olması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12942 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim