Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 logosu sızdırıldı

Samsung’un yılın ikinci yarısı için hazırladığı ve büyük satış beklentileri olduğu yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7 ile ilgili bazı yeni bilgiler ortaya çıktı.

Samsung’un yılın ikinci yarısı için hazırladığı ve 2 Ağustos itibariyle tanıtmasını beklediğimiz yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7 ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Modelin lansmanda kullanılacak logosu ile bazı yeni bilgiler de ortaya çıktı.

Galaxy Note 7 için Samsung’un gri renk yanına açık mavi bir tema belirlediği görülüyor. İddialara göre mavi renk sadece logo da değil cihazın tasarımında da yer alacak. Bu yıl, Blue Coral adında mercan mavisi diyebileceğimiz bir renk seçeneği modele ekleniyor.

Yine diğer bir farklı iddia da ekran konusunda. Bugüne kadar 5.8 inç olarak gündemdeki yerini koruyan ekranı Evleaks, 5.7 inç olarak firmaya yakın kaynaklara doğrulattığını ifade ediyor. Yani bu sene de değişmeyen bir ekran boyutu ile karşı karşıya olabiliriz.

İşlemci tarafında yine bölgeye göre Snapdragon 821 veya biraz daha hızlı Exynos 8890 versiyonu söz konusu. 6GB LPDDR4 RAM ile desteklenen modelde 64GB başlangıç kapasitesi yer alacak, 128GB ve bir ihtimal 256GB olarak seçenekler sunulacak. Depolama alanı microSD ile 2TB daha arttırılabilecek.

Arka kısımda Galaxy S7 ailesinden hatırlayacağımız Dual Pixel destekli 12MP kamera ve ön kısımda 5MP çözünürlüğünde öz çekim kamerası yer alırken, özel bir iris tarayıcı sensörün de ön kameranın yanına konumlanacağı ifade ediliyor.

IP68 sertifikası ile 1.5 metre su altında 30 dakikaya kadar dayanabilen telefonun 4000mAh kapasiteli bir batarya ile geleceği söyleniyor ancak şimdilik net bir bilgi yok. Cihazın 3600mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Samsung’un Galaxy S7 ile başlayan yükseliş trendini devam ettirmesi açısından önem taşıyan Galaxy Note 7 için muhtemelen firmanın farklı yazılım sürprizleri de olacaktır. Bunu da Ağustos ayı içerisindeki lansmanda görebileceğiz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10363 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim